Verzendinformatie

Verzending binnen Nederland
Leukinpakken verstuurt jouw pakje standaard in een een envelop of brievenbusjedoosje. De kosten hiervan bedragen €4,50 per bestelling. De grotere items zoals opvulmateriaal en brievenbusdoosjes worden verzonden per pakketpost. De kosten hiervoor bedragen  €6,95. Deze kosten worden automatisch berekend bij het afrekenen. Wanneer de bestelwaarde van jouw bestelling boven de €75,- uit komt, vervallen de verzendkosten.

 

Verzending België
Naar België versturen wij via de webshop de pakketten in brievenbusdoosjes of per pakketpost. De standaardkosten hiervoor bedragen 10,95.

 

Verzending naar een ander land?

Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Levertijd 

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden via PostNL. Post NL bezorgt binnen Nederland meestal binnen 24 uur, maar het komt ook voor dat het langer duurt. Post NL geeft aan het binnen 2-4 werkdagen te bezorgen.

 

LET OP: Wanneer jouw bestelling verzonden is, hebben wij daarna helaas geen invloed op de snelheid van verzending, dit is dan aan het postbedrijf. Plaats je bestelling op tijd om teleurstelling te voorkomen. Leukinpakken is niet verantwoordelijk voor het niet op tijd
ontvangen bestellingen door vertraging in het proces bij Post NL.

 

Verlies, diefstal of beschadiging
Leukinpakken maakt voor het verzenden van je bestelling gebruik van PostNL. Al onze bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Tijdens de verzending ligt de verantwoordelijkheid voor het artikel bij het postbedrijf. Bij verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending of overschrijding van de aangegeven levertijd door PostNL is Leukinpakken niet aansprakelijk te stellen. Mocht dit jou
overkomen neem dan contact op met ons via info@leukinpakken.nl. Wij proberen dan samen met jou tot een goede oplossing te komen.