Retourneren

 

Regel in een paar simpele stappen je retour:

  • Mail naar info@leukinpakken.nl en meld je retour. Je bent niet verplicht een reden aan te geven, maar uiteraard ontvangen wij graag jouw feedback.

  • Retourneer het product in dezelfde verpakking als waarin deze geleverd is.

  • Print het retourformulier

  • Voeg het ingevulde retourformulier bij het product.

  • Stuur je retour naar het adres dat je per e-mail hebt ontvangen.

  • Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Bedenktijd/herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Je hebt na melden van je retour 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar het door Leukinpakken opgegeven PostNLpunt zijn voor eigen rekening. 

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@leukinpakken.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@leukinpakken.nl Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.