Inpakmaterialen voor webshops

Wil jij als webshop groter bij ons inkopen? Denk dan aan aantallen zoals meer dan 200 van dezelfde cadeauzakjes, vloeipapier op een rol van 200 meter, stickers op rol etc. Geef je wensen aan ons door via het onderstaande contactformulier, dan kunnen wij een prijsopgave sturen.

Logo Leukinpakken

Leukinpakken: het is een kunst om je bestellingen leuk in te pakken.

In de wereld van e-commerce draait het niet alleen om het product zelf, maar ook om de ervaring die jouw klant heeft vanaf het moment dat ze hun bestelling ontvangen. Voor veel kleine ondernemers is dit een heel belangrijk aspect van hun bedrijfsvoering. Het is niet alleen een kwestie van het product veilig en intact bij jouw klant krijgen, maar ook van het bieden van een unieke en fijne ervaring. Dit is waar 'Leukinpakken' om de hoek komt kijken.

 

Wat is Leukinpakken?

Leukinpakken is niet zomaar een webshop; wij zijn een platform gewijd aan de kunst van het leuk verpakken. We hebben een focus op kleine ondernemers die hun bestellingen willen onderscheiden door ze op een creatieve en aantrekkelijke manier in te pakken. Voor hen biedt Leukinpakken een scala aan leuke inpakmaterialen en inspirerende ideeën om een blijvende indruk achter te laten bij klanten. Maar we zijn er uiteraard niet alleen voor (kleine) ondernemers, het grootste deel van onze materialen kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld je cadeautjes leuk mee in te pakken. Dus ook als je geen (web)shop hebt, je bent van harte welkom om bij ons te shoppen!

 

Het belang van leuk verpakken

Waarom is leuk verpakken zo belangrijk? Voor veel klanten gaat het niet alleen om het ontvangen van een product; het gaat ook om de ervaring van het uitpakken. Een mooi verpakte bestelling met een persoonlijk berichtje kan een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren en een gevoel van speciaal zijn creëren. Je hebt moeite gedaan om deze bestelling in te pakken en jouw klant merkt dat meteen. Je geeft hen het gevoel dat zij er echt toe doen voor jou in plaats van dat ze alleen maar ordernummer zoveel zijn. Voor kleine ondernemers is dit een kans om zich te onderscheiden van grote retailers en een persoonlijke band op te bouwen met hun klanten.

 

Leuke inpakmaterialen

Bij Leukinpakken draait alles om keuze en creativiteit als het gaat om inpakmaterialen. Van kleurrijke papieren cadeauzakjes en linten tot originele stickers en handgeschreven bedankkaartjes, er is voor elk wat wils. Hier zijn enkele voorbeelden van de leuke inpakmaterialen die je kunt vinden bij Leukinpakken:

  1. Bedrukt cadeaupapier: Niets maakt een cadeau zo speciaal als mooi cadeaupapier. Van speelse patronen tot elegante ontwerpen, er is voor elk thema en elke gelegenheid iets te vinden.

  2. Linten en clipjes: Geef je verpakking een vleugje luxe met kleurrijke linten en leuke cipjes. Of je nu kiest voor satijnen linten, jute touw of of een gouden hartjes clipje, het toevoegen van een decoratief accentje kan hét verschil maken.

  3. Stickers en labels: Personaliseer je verpakking met stickers en labels met je logo, merknaam of een speciale boodschap. Deze kleine details maken het uitpakken extra bijzonder voor de ontvanger.

  4. Inpakdozen en zakjes: Voor delicate items zoals sieraden en beautyproducten biedt Leukinpakken een assortiment inpakdozen en zakjes in verschillende maten en stijlen. Zo blijft het product niet alleen beschermd tijdens het transport, maar ziet het er ook nog eens prachtig uit bij aankomst.

  5. Creatieve toevoegingen: Denk buiten de doos en voeg creatieve extra's toe aan je verpakking, zoals gedroogde bloemen, confetti of kleine geschenken. Dit geeft de ontvanger het gevoel dat er extra aandacht aan hun bestelling is besteed.

 

Tips voor Leuk Inpakken

Nu je een idee hebt van de diverse inpakmaterialen die beschikbaar zijn bij Leukinpakken, geven we je hier onder een aantal tips voor het leuk inpakken van jouw bestellingen:

  1. Wees consistent met je merk: Zorg ervoor dat je inpakmaterialen en stijl consistent zijn met je merkidentiteit. Dit helpt bij het opbouwen van merkherkenning en versterkt de band met je klanten. Gebruik bijvoorbeeld altijd hetzelfde soort brievenbusdoosje met dezelfde sluitzegel. Zo zien klanten meteen aan de buitenkant al dat dit pakje van jou afkomstig is. 

  2. Speel in op seizoenen en bijzondere dagen: Pas je verpakking aan op basis van seizoenen en bijzondere dagen. Of het nu gaat om Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag of bijvoorbeeld Moederdag, bij ons vind je altijd materialen die hierbij aansluiten. 

  3. Voeg een persoonlijk tintje toe: Neem de tijd om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan elke bestelling. Of het nu gaat om een handgeschreven bedankje of een gedrukte kaart, het laat zien dat je jouw klant waardeert en geeft een extra touch aan de ervaring.

  4. Wees milieubewust: Overweeg milieuvriendelijke inpakmaterialen en verpakkingsmethoden om je ecologische voetafdruk te verminderen. Cadeauzakjes van bietenpulp, verzendzakken van gerecycled plastic en bijvoorbeeld cadeaupapier van  gerecycled papier zijn allemaal goede opties om te overwegen.

  5. Laat je creativiteit de vrije loop: Wees niet bang om te experimenteren met verschillende inpaktechnieken en materialen en ga op zoek naar wat bij jou en jouw bedrijf past. Het toevoegen van een uniek en creatief element aan je verpakking kan je onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achterlaten bij je klanten. 

 

Conclusie

Leuk inpakken is niet alleen een extraatje voor je klanten; het is een kans om je te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten. Met een scala aan leuke inpakmaterialen en creatieve ideeën, biedt Leukinpakken jouw als kleine ondernemer de materialen die je nodig hebt om je bestellingen te transformeren in unieke cadeautjes. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak van elke bestelling een feestje met Leukinpakken!